Yaralı taşıyan ambulans kaza yaptı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2010 19:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize'nin Güneysu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan kadını taşıyan ambulans yolda kaza yapınca, yaralı kadın hastaneye başka bir ambulansla götürüldü.

Alınan bilgiye göre, Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesi'nde Hızır Öksüz Ömer'in kullandığı 53 AF 679 plakalı otomobil, sürücünün karşıdan gelen otomobile yol vermek isterken kontrolden çıkıp yol kenarındaki tarlada çalışan Ayşegül Bayraktar'a (47) çarptıktan sonra dereye yuvarlandı.

Otomobilde bulunan sürücü Hızır Öksüz Ömer, eşi Havva Öksüz Bayraktar ile adları henüz tespit edilemeyen 8 ve 10 yaşlarındaki 2 çocukları hafif yaralandı.

Ağır yaralanan Ayşegül Bayraktar, Osman Fil'in kullandığı 53 AC 112 plakalı ambulans, diğer yaralılar ise başka bir ambulans ile il merkezindeki hastanelere sevk edildiler.

Osman Fil yönetimindeki ambulans, Engindere Mahallesi'nde önce Erdem Kurt yönetimindeki 53 AH 431 plakalı otomobile ardından da bariyere çarptı. Ambulansta hasar meydana gelmesi üzerine Bayraktar, kaza yerine çağrılan başka bir ambulansla Rize 82. Yıl Devlet Hastanesine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber